Unbounded.blogg.se

Vi Àr ett par som gemensamt har motorcykel och bil intresse. Skriver och filmar om mc/bil. Kommer Àven inom kort att Vlogga pÄ Youtube under namnet Unbounded! HÀng med oss pÄ vÄra Àventyr genom Europa!

Road Trip

Publicerad 2016-04-23 22:31:00 i Han 🐯,

🐯 Han
 
Äntligen hemma efter en roadtrip idag med en god vĂ€n. Som Ă€ntligen Ă€r hemma efter jobbat o jagat brudar i Norrland alldeles för lĂ€nge😂 men han kom hem tomhĂ€nt 😕 Men ett o annat trĂ€d har han fĂ€llt o satt nya. 

Hans Navara har fĂ„tt sig en ordentlig tillsyn med en Massa Massa extraljus. Men Ă€r man mörk rĂ€dd sĂ„ Ă€r man😂 Ja vet jag Ă€r oxĂ„ mörkrĂ€dd🙈 vĂ„ran bil har fĂ„tt sig en extraljusramp den med men anvĂ€nds bara under vinterhalvĂ„ret.
Xenonkonvertetade Hella 3003 75w 5000k.


Lyser hyfsat bra mĂ„ste ja sĂ€ga men det finns vĂ€rre🙈 som alltid men Ă€r nöjd med denna uppsĂ€ttning dock blir alla reflekterande vĂ€gskyltar ett irritationsobjekt dĂ„ de blĂ€ndar sĂ„ förbaskat med sĂ„ starkt X-ljus.
 
Men nu Ă€r rampen borta och bilen har fĂ„tt ett mycket Clean:are look. Nya fĂ€lgar Ă€r bestĂ€llda och fĂ€lgarna anlĂ€nder till leverantören om 2 mĂ„nader 😕 Toning av rutorna Ă€r bokad i mitten av maj nu. SĂ„ snart Ă€r bilen klar sĂ„ som vi vill ha den 👌

Over and out sĂ„ kanske vi syns ute pĂ„ vĂ€garna😊

 



Följ min blogg med Bloglovin

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Unbounded Ă€r skapad av oss, en tjej och en kille som under mĂ„nga Ă„r hĂ„ll pĂ„ med motorsport, motorcyklar och bilar. Bloggar & vloggar nĂ€r vi Ă€r ute pĂ„ vĂ€garna samt pĂ„ biltrĂ€ffar och andra event. Vi bor tillsammans som sambos och planerar senare att Ă€ven gifta oss. Vi bor i mellan Sverige och inte allt för lĂ„ngt ifrĂ„n Stockholm. đŸ€˜đŸ»

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela